Werkwijze en tarieven

Vooraf bespreken we uw wensen en verwachtingen. U kiest zelf waar we de fotoreportage maken: op een locatie naar keuze, bij u in huis, of bij mij in de studio.  Voor een goede fotoreportage, met mooie foto’s als eindresultaat is geduld belangrijk. Bij de meeste honden/katten lukt het om de tijd van de betreffende shoot aan te houden. Is het té spannend voor uw hond of kat? Dan gaan we gewoon nog even door en komen er geen kosten bij.

Na de reportage stuur ik u zo snel mogelijk een download link met de vrijwel onbewerkte bestanden. Hieruit kun u uw foto keuze(s) maken. De door u gekozen foto’s worden, binnen twee weken,  door mij professioneel bewerkt en in een hoge resolutie via We -Transfer aan u verzonden. Of, als u dit liever heeft, op een CD gezet. Deze bestanden zijn geschikt om in allerlei formaten af te laten drukken in elk gewenst foto formaat, in een prachtig album, op canvas, aluminium, plexiglas, dibond etc.

Het is NIET toegestaan de hoge resolutie bestanden zonder logo online te gebruiken, of te publiceren op welke wijze dan ook. Van ieder besteld hoge resolutie bestand ontvang je een lage resolutie copy voor gebruik op facebook, twitter, fora of op de eigen website voorzien van een bescheiden logo. 

 


Tarieven fotoshoot:

Mini shoot € 30.00
* duur: ongeveer 20-30 minuten

* inclusief 1 digitaal foto bestand in hoge resolutie en lage resolutie met klein logo voor social media e.d.

Midi shoot € 50.00
* duur: ongeveer 30-45 minuten

* inclusief 3 digitale foto bestanden in hoge resolutie. Dezelfde foto’s in een lage resolutie met klein logo voor social media e.d.

Maxi shoot € 75.00
* duur: zolang nodig om een fantastische uitgebreide fotoreportage te maken, met een maximum van     een uur bij een studioshoot en anderhalf uur bij een buitenshoot
* inclusief 5 digitale fotobestanden in hoge resolutie. Dezelfde foto’s in een lage resolutie met klein logo voor social media e.d.

 

 Bijbestellen / Nabestellen fotobestanden in hoge resolutie:

1 bestand € 15,-
2 bestanden € 27.50
3 bestanden € 37.50
4 bestanden € 45.00
5 bestanden € 50.00
Elk volgend bestand 5,- extra

 

Bijbestellen / Nabestellen foto’s

                    Foto’s            Formaat (cm x cm)   

Prijs

10×15 € 3,95
13×19 € 4,95
15×22  € 5,95
20×30  € 10,95
30×45  € 19,95
40×60  € 29,95
50×75  € 39,95
60×90  € 49,95
                       Andere wensen, en formaten in overleg.

 

 

 


* Als het regent moeten we bij een buitenshoot helaas een andere datum prikken.
* De mooiste tijd voor een buitenshoot is net na zonsopkomst of net voor zonsondergang. Maar uiteraard kunnen we op elk gewenst moment van de dag ook prachtige foto’s maken.


Foto Lineke behoudt zich het recht om de door haar gemaakte foto’s te gebruiken voor promotiedoeleinden. Mocht u daar bezwaar tegen hebben, laat het vooraf weten.